Informasjon til veterinærer

Adjø Trofaste venn

Adjø Trofaste venn

Adjø Trofaste venn er et produkt utviklet for å hjelpe de som må ta farvel med sitt elskede kjæledyr. En trøst i en tung tid.

Hjertet kan bindes rundt en pote eller kjæledyret sin hals. Det følger med en bomulls-tråd inni kortet, eller nederst i esken. Hjertet følger kjæledyret, og minnehjertet sin hoved-del beholder eieren selv. Til minne om sin trofaste følgesvenn.

Minnehjertene er utviklet etter et sårt ønske om å skape ett godt minne, en fin stund, i en tung tid. Selv har vi tatt farvel med vår elskede Todd. Brått og uventet. Verdens godeste dvergdachs som bare ble 8 år dessverre. Vi mistet et kjært familiemedlem. Vi var i sjokk.

Vi tenker at å kunne gi deres pasienter slikt et hjerte, noe de kan ta med hjem, søke trøst i, kan være en god ting, i en tung tid.

Et håndlaget produkt, laget av tre. Forenelig med gravferdsloven. Det er designet rundt vårt kjøkkenbord, med kjærlighet og omtanke.
Til minne. Til trøst.

Selve tre brikken blir produsert i England, med hjelp av venner av meg og Roy. De har en spesiell en laser skriver. Selve brikken er av eik, og bokstavene blir inngravert med varme.

Hvert eneste minnehjerte eller minnepote er andektig montert i enten ramme eller en gave eske. Eller presentert som nøkkelring. Dette gjør vi sammen, Georgs gave sine frivillige medarbeidere, Roy og jeg, og det er en fin oppgave og en god stund vi deler. Hver handling er med ærbødighet og andakt. Vi tenner alltid lys og sender ut gode tanker når vi lager minnehjertene. Det er sårt, sterkt og vakkert på samme tid.

Alt lim som blir brukt er semi-permanent. Det betyr at man kan fjerne lim punktene som er satt på. Man kan også olje de for ett vakkert inntrykk. Limet fester seg dårlig på oljede produkter, så dette tenker vi at dere kan få utføre selv om ønskelig.