Informasjon til sykehus

Adjø Bitteliten

Adjø Bitteliten

Minnehjerte som kan gis i gave til de som har mistet en liten baby, fra 13 uker og oppover. Et håndlaget produkt, en sterk og vakker symbolikk.

Til trøst. Til minne. Med omtanke.

Hjertet plasseres i eller på kisten. Eller til de som allerede har tatt farvel, et sted hvor man kan minnes sitt barn. Foreldrene beholder selv den andre delen av minnehjertet.

For noen år siden mistet jeg og min mann en sønn. Georg. Han ble bare bitteliten. Ingen tid til å skape minner. Ikke fikk jeg strikket et teppe til ham. Ikke fikk jeg kledd på ham og tatt bilder. Brå uventet barnedød er ikke noe av det verste noen kan oppleve. Det ER det verste noen kan oppleve. Dette gjorde noe med oss. Det sådde et frø… Vi ville hjelpe.

Vi ønsket å bidra til å skape vakre minner i en vanskelig tid. En tid der minner er dyrbare smertefulle skatter, som sikkert vil bli høyt verdsatt..

Slik ble Georgs gave til. En veldedig organisasjon stiftet med en enkel hensikt.
Å skape et minne. Til trøst i en tung tid.

Så skapte vi minnehjertet, og startet prosjektet: Adjø BITTELITEN.

Adjø BITTELITEN minnehjertet fremstår av et helt stykke eik, med bokstavene inngravert med varme. Håndlaget, designet og utviklet rundt kjøkkenbordet vårt.
Med kjærlighet og omtanke.

Til trøst. Til minne. Med omtanke.

Adjø Bitteliten kan kjøpes fra organisasjonen, men vit at vi jobber for å få til å dekke kostnadene for disse produktene slik at vi i Georgs gave kan donere de til sykehusene. Dette er et dugnads arbeide og alle vi i organisasjonen jobber med dette på vår fritid.
Vi ønsker å hjelpe. Ikke å tjene oss rike!

Vi jobber til stadighet med å utvikle produktet, finne fine løsninger for presentasjon og en verdig markedsføring rundt dette. Georgs gave er en ideell organisasjon.