Adjø Bitteliten

Minnehjerter
Minnehjertene er utviklet etter et sårt ønske om å skape ett godt minne, en fin stund, i en tung tid.

Når pappaen min døde, lagde jeg ett slikt hjerte, i trolldeig. Hjertet la jeg i pappa sin bukselomme, minnehjertet satte jeg i ramme. Jeg fant mye trøst i dette. Det var ett bånd vi to hadde, som fulgte oss selv etter døden var inntruffet.

En spire var sådd. Vi ville hjelpe andre.

Minnehjertene er nå laget av eik. Forenelig med gravferdsloven. Det designet rundt vårt kjøkkenbord, med kjærlighet og omtanke.

Selve tre brikken blir produsert i England, med hjelp av venner av meg og Roy. De har en spesiell en laser skriver. Selve brikken er av eik, og bokstavene blir inngravert med varme.

Hvert eneste minnehjerte er andektig montert i enten ramme eller en gave eske. Eller presentert som nøkkelring. Dette gjør vi sammen, Georgs gave sine frivillige medarbeidere, Roy og jeg, og det er en fin oppgave og en god stund vi deler. Hver handling er med ærbødighet og andakt. Vi tenner alltid lys og sender ut gode tanker når vi lager minnehjertene. Det er sårt, sterkt og vakkert på samme tid.

Alt lim som blir brukt er semi-permanent. Det betyr at man kan fjerne lim punktene som er satt på. Man kan også olje de for ett vakkert inntrykk. Limet fester seg dårlig på oljede produkter, så dette tenker vi at dere kan få utføre selv om ønskelig.